כיצד לבטל את קישור חשבון Google שלך ​​לטלפון שלך?

היום נדבר על איך להתיר טלפון חכם אנדרואיד מחשבון גוגל אליו הוא חייב להיות מקושר על מנת להשתמש בסנכרון ובשירותים של ענקית האינטרנט גוגל (ללא חשבון, אינך יכול אפילו להוריד את האפליקציה מ- Play Market). ביטול הקישור לחשבון הוא פשוט מאוד, אך אם ברצונך להשתמש בו שוב לאחר ביטול הקישור, עליך לזכור את הכניסה והסיסמה שלך, אחרת תצטרך לשחזר את הנתונים האלה, וזה לא תמיד קל לעשות זאת.

כדי לבטל קישור לחשבון מהטלפון שלך, עליך למחוק אותו מהמכשיר שלך. אל תפחד, החשבון עצמו לא יימחק. בואו נראה דוגמה המבוססת על סמסונג גלקסי.

לך להגדרות.

מצא את הקטע עם חשבונות או חשבונות. בדוגמה שלנו זה נקרא "חשבונות".

לחץ על השורה של גוגל.

לאחר מכן לחץ על חשבונך (הוא נראה כמו ********@gmail.com).

למטה יש כפתור "מחק חשבון", הקש עליו.

המערכת תודיע לך כי יחד עם "החשבון" יימחקו אנשי קשר, הודעות ונתונים אחרים הקשורים אליו. אם ברצונך לשמור מספרים או SMS בנפרד, עשה גיבוי במידת הצורך, רק אז מחק את החשבון. אשר את המחיקה.

קישור הטלפון החכם שלך אינו מחובר לחשבון Google שלך. ניתן לקשר אותו לחשבון אחר במידת הצורך.

דרך שנייה

יש דרך אחרת, אבל הרבה פחות נוחה - זו איפוס למפעל או Hard Reset. הבעיה היא שאיפוס להגדרות היצרן מוחק את כל הנתונים, כולל אפילו קבצים המאוחסנים בזיכרון המכשיר (תמונות, קטעי וידאו, מוסיקה וכו '). בנוסף, עבור אנדרואיד גרסה 5.1 ומעלה, לאחר איפוס ההגדרות, עליך להזין נתונים מהחשבון המקושר, כלומר למעשה תמחק את החשבון ואז תקשר אותו שוב. עם זאת, אם יש לך גרסת אנדרואיד נמוכה מ- 4.4, אז לא אמורות להיות שום בעיות.

כדי לאפס את ההגדרות, עבור לקטע עם ההגדרות של הטלפון החכם שלך, מצא את תת הסעיף "אפס" או "ארכיב ואפס", כמו בדוגמה שלנו.

לחץ על אפס נתונים.

הבא - "אפס מכשיר".

לבסוף, מחק הכל.

האיפוס למפעל יתחיל, זה עלול לקחת זמן מה, ולאחר מכן תקבל את הטלפון החכם בצורתו המקורית.

מומלץ

כיצד אוכל להגדיר את מזג האוויר על גבי מסך הטלפון של אנדרואיד?
אותיות קטנות ואותיות גדולות עבור קוד הגישה לאייפון
בטלפון כתוב "לא רשום ברשת." מה לעשות?